Arrangementsinformasjon

Velkommen til Odden Gård i Kilebygda

Odden Gård ligger idyllisk til ved Kilevannet i Skien.

Med harmonisk atmosfære i romantiske omgivelser er gården et utmerket sted for et vellykket arrangement.

Vi har lang erfaring med arrangering av bryllup, konfirmasjon, julebord, bursdagsfester, produktlanseringer, konferanser, firmafester osv.

Sammen skaper vi den perfekte rammen rundt deres store dag! 

Gamlehuset med bakhage

Huset består av en gang, badeværelse, kjøkken og stue/gaverom. Kjøkkenet har to ovner, komfyr med 5 gassbluss, industrioppvaskmaskin og kjøleskap. I tillegg har vi et stort brusskap og et par andre store kjøleskap utendørs samt to små frysebokser i låven.

Inkludert i leien er dekketallerkener av transparent glass og dekketøy i hvitt porselen. Vinglass, champagneglass og vannglass. Bestikk i rustfritt stål. Det anbefales å benytte engangsglass i baren utover kvelden.

Vi har også egen krydderhage som kan benyttes til matlaging, samt at området er beplantet med blomster som dere kan benytte f.eks. til pynting av bord. Etablerte veier og gangstier som snor seg gjennom hele område binder det hele flott sammen.

Bakhagen består av et utekjøkken med stor grill, steinovn og en overdekket arbeidssone for kokker/servitører.

«Catwalk'en» under pergolaen benyttes vanligvis til seremonier eller dans. Noen har også benyttet den i forbindelse med matserveringen. Hoved-teltet tilknyttet bakhagen har et fast dekke av heller og utgjør ca. 200 m2.

I enden av denne, under rødeika, ligger en liten platting for musiker/ seremonibord eller lignende. Der finnes også en stor utebar med plass til ca. 20 personer.

Utekjøkken med store spesiallagede griller, kjøleskap og steinovn fra Firenze.

Bak utekjøkkenet, ved kortsiden av låven ligger en utescene som kan benyttes dersom man ønsker å ha band eller annen underholdning i løpet av arrangementet.

Scenen er overdekket og har en danseplatting av tre i forkant.

I tilknytning til scenen finner man en liten bar og toalettanlegg for gjestene. To herre- og to dametoaletter.


Hoved-teltet

Hoved-teltet hvor festen holdes er på 200 m2 og inkluderer en liten scene. Her kan dere velge mellom runde bord eller langbord.

Teltet er dekorert med enkel beplanting av grønt i urner.

Manuell projektorlerret er inkl. i grunnleien.

Duker og stoltrekk kan leies separat om ønskelig.

Servietter, lys og borddekorasjon ordnes på egen hånd, om ikke annet er avtalt. Vi har noen store lysestaker, fat og andre elementer som kan benyttes om ønskelig.

Alle sidene på teltene kan demonteres dersom været slår til, da kan det bli veldig varmt her inne. Blir det kaldt, har vi egne industrivarmere som varmer opp teltene på veldig kort tid.

Sunset Bar

Følger man grusgangen mot vannet, kommer man til en høytliggende, åpen plass med storslått utsikt over Kilevannet. Tidligere har brudepar ofte valgt å benytte dette området som ankomstsone etter vielsen.

Utebaren her har kjøleskap og utegrill. Som navnet tilsier er det kanskje unødvendig å nevne at solnedgangen her er fantastisk!

I nedre kant av uteplassen er det egen badeplass og bryggeanlegg.

Vielse utendørs

Ønsker dere en romantisk vielse i vakre omgivelser ved Kilevannet er dette også en mulighet. Enkelte brudepar har også valgt å ankomme Odden Gård i båt over Kilevannet.

Lydanlegg/trådløst internett

Lydanlegget gir mulighet for bakgrunnsmusikk på hele området om dette ønskes. Trådløst internett fungerer også over hele anlegget.

Kilebygda kirke, bygget i 1859

Odden Gård ligger rett ved siden av Kilebygda kirke - med samme avkjørsel.

Kirken ligger i Solum Prestegjeld og dersom man vurderer kirkebryllup her, kan man ta kontakt med kirkekontoret.

Parkeringsarealer

Det finnes en ved hovedvegen, til venstre for innkjørselen ved kirken, og en bak låven. Vi ber om at all parkering skal skje i skiltet område og ikke i tunet. Tunet skal hovedsakelig benyttes til avlevering/henting, vareleveranser og evt. handicapparkering.

Tider / Retningslinjer:

Leieprisen for bryllup gjelder i utgangspunkt for en hel dag - frem tom. ca. kl. 03.00, neste morgen. Vi tilbyr alle å kunne komme fredag fra kl. 14.00 for å dekke og pynte bord samt gjøre klart til arrangementet. Det kan være noe som skjer i en annen del av anlegget imens dere forbereder, men dere vil kunne jobbe uforstyrret i den delen av anlegget bryllupsmiddagen skal holdes.

Leietaker skyller og vasker alt av dekketøy, glass etc. og rydder og grovrengjører arealer i hovedhus/andre benyttede lokaler innen påfølgende dag kl. 13.00 eller etter avtale.

Alt av avfall medbringes etter endt opprydding dersom ikke annet er avtalt (det er kildesortering på gården).

Husk at lyden bærer ganske langt utendørs, spesielt med både vann og fjellsider som hjelper til. Det er kommunen som setter begrensninger på lydnivå og tider. Det er ikke tillatt med høy lyd utendørs etter kl. 23.00. Støymåler er montert.

Vi har lydanlegg av ulike størrelser som kan leies av oss. Ved bruk av eget lydanlegg må montering av dette og også montering av vårt lydanlegg igjen gjøres av leietaker.

Følgende tilleggstjenester kan bestilles mot et tillegg i prisen: duker, stoltrekk, musikkanlegg, oppdekking av bord, søppelhåndtering, oppvask og grovrengjøring, utvidet leietid, oppstillingsplasser for bobil/campingvogn mm. Må avtales på forhånd.

Kontraktsinngåelse/betaling:

Ved kontraktsinngåelse betales et depositum på kr. 5.000, -. Avregning og betaling umiddelbart etter arrangementet.

Avbestilling:

Inntil 2 måneder før arrangementet kan bryllupet avbestilles uten kostnad. Avbestilling nærmere enn 2 måneder gjøres uten ytterligere kostnad enn depositum. Ved egen sykdom, f.eks. korona eller karanteneproblematikk ifm. dette så tilbakebetales depositum.

Lykke til med videre planlegging. Vi gleder oss til å ta imot dere her på Odden Gård!